HTML

CCSVI - a szklerózis multiplex vénás eredete

Egy olasz doktor, Paolo Zamboni felveti, hogy az SM (szklerózis multiplex) egyik fontos faktora lehet a nyaki vénás keringés elégtelensége. Eredményeit a világ számos országában alkalmazzák. Magyarországon még nem.
“Először átnéznek rajtad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak veled, és végül nyersz.” (Mahatma Gandhi)
a blog szerzője elérhető: msccsvi@gmail.com

Linkblog

Friss topikok

A következő videón egy vénás fekszabadító műtét látható, melynek során egy SM betegben előzőleg ultrahanggal azonosított nyaki vénás szűkületet kezelnek a vénába vezetett felfújható ballon segítségével.

Kerri egy SM-es páciens aki Ausztráliában esett át a CCSVI műtéten, melyet gyakorlatilag végig rögzített és magyarázó szövegekkel látott el utólag. Ha figyelük a videón az orvosok és radiológusok beszélgetése is hallható. (Kerri saját állítása szerint engedélyt kapott a videó publikálására az orvosoktól)

A videót azért is töltöm fel ide, hátha magyar orvosok is meg tudják nézni:

Kerri a műtét utáni tapasztalatairól is beszámol a következő videókban:

a beszámoló második része:

Beszámoló egy hét után:

Sajnos nem volt időm végighallgatni, csak beletekertem, kérem ha valaki össze tudja foglalni a beszámolót, küldje el nekem az msccsvi kukac gmail com címre.

 

Címkék: video műtét ccsvi

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ccsvi.blog.hu/api/trackback/id/tr851839608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacrima 2010.03.15. 09:43:01

Ez megingt egy nagyon jó anyag!
Köszönjük! És egy kis remény a myelin regenerálódására: a Biogen kifejlesztett erre egy gyógyszert. www.thisisms.com/article-215-thread-0-0.html

szalmon ella 2010.03.15. 20:20:48

Most olvastuk Marc blogját, tegnap írta.
Sajnálom:)

ccsvi · http://ccsvi.blog.hu 2010.03.16. 22:00:59

@szalmon ella: Szerintem nagy eredmény, hogy találtak nála szűkületet, mivel nem is volt teljesen egyértelmű hogy SMje van. Csak 1 lézió volt az agyában, viszont tolószékes volt... Amint beszámol a műtét utáni tüneteiről én is írok róla itt egy cikket
süti beállítások módosítása