HTML

CCSVI - a szklerózis multiplex vénás eredete

Egy olasz doktor, Paolo Zamboni felveti, hogy az SM (szklerózis multiplex) egyik fontos faktora lehet a nyaki vénás keringés elégtelensége. Eredményeit a világ számos országában alkalmazzák. Magyarországon még nem.
“Először átnéznek rajtad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak veled, és végül nyersz.” (Mahatma Gandhi)
a blog szerzője elérhető: msccsvi@gmail.com

Linkblog

Friss topikok

Felhívás

 

Szeretnék egy felhívást közzétenni: Ha valaki már járt külföldön CCSVI műtéten kérem lépjen kapcsolatba velem az msccsvi@gmail.com email címen. Azért lenne szükség erre, hogy a tapasztalatainak felhasználásával (igazából a tünetek javulása ami érdekes) elő lehessen segíteni a magyar vizsgálatok beindítását. Kérésére teljes anonimitást biztosítok! A magyar vizsgálatok beindítása azért is fontos, mert a külföldön végzett ballonos kezelések elképzelhetőek, hogy visszazáródnak, Zamboni szerint erre közel 50% az esély a nyaki vénákban. Emiatt folyamatos kontroll szükséges a műtét után is. Az egyetlen megnyugtató megoldás ha itthon is beindulnak a CCSVI vizsgálatok és műtétek.

Első magyar CCSVI nap

 

Május 16-án CCSVI nap lesz, ahol az érdeklődők megosztják egymással a CCSVI-vel kapcsolatos tudást. A szervezők szeretettel várnak minden érintettet.
 
FIGYELEM! Aki tud olyan orvosról aki szívesen eljönne a találkozónkra, kérem jelezze!
   
A rendezvény 11 órakor kezdődik.
 
helyszín: Budapest, III ker. San Marco u. 76., a hely teljesen akadálymentes.
 
Megközelíthetősége: A Margit híd felöl a 17-es villamossal vagy 160 vagy 260-as busszal a Szt Margit kórházig, és onnan a Föld utcán be sétálni két sarkot. A második sarkon balra fordulni, és kb. további 30-40 métert menni egy földszintes épületig, amin már látszik, hogy az a MEOSZ-hoz tartozik.
 
 
 

 

Címkék: média magyar ccsvi valósemberek ccsvinap

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ccsvi.blog.hu/api/trackback/id/tr211961242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ccsvi · http://ccsvi.blog.hu 2010.04.29. 20:39:36

@szalmon ella: Még nincsen olyan orvos sajnos, aki visszajelzett volna, hogy eljön. Ha tudsz valakit kérlek jelezd!
süti beállítások módosítása